HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Oldal térkép
Főoldal
Információk
-- Első Lépések
-- Csoportleírások
-- A Világról
-- Szerepjátékos szabályok
Karakteralkotás
-- ET Sablon
-- Avatar-foglaló
-- Admini hírdetettek
Keresők
-- Keresett karakterek
-- Játékostárs kereső
Taglista
Profil
Üzenetek
Latest topics
» Varázslatos helyszínek
by Book of Shadows Szer. Jan. 24, 2018 10:13 am

» Egyéb igénylések
by Book of Shadows Szer. Jan. 24, 2018 10:09 am

» Graeme McKellar
by Graeme McKellar Szomb. Jan. 13, 2018 9:10 am

» Események a világban
by Book of Shadows Csüt. Jan. 11, 2018 5:32 pm

» Képességek
by Book of Shadows Szer. Dec. 20, 2017 1:11 pm

Átjelentkezés

Karakternév:


Jelszó:
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Margaret Grace McLane

Go down 
SzerzőÜzenet
Margaret Grace McLean
☽ BOSZORKÁNY ☾
MESTER
Margaret Grace McLean

Hozzászólások : 1
Kor : 139

TémanyitásTárgy: Margaret Grace McLane   Szer. Dec. 20, 2017 9:58 am


Margaret Grace McLane--------------------------------------------------------------------------

Név: Margaret Grace Almer
Születési idő, hely: Anglia, London, 1879. November 11.
Kor: 138
Csoport: Boszorkány
Alcsoport: Mester
Tartózkodási hely: San Francisco
Foglalkozás: Jelenleg eltartott feleség
Varázstárgyak:
* Árnyak könyve: A családja és általa birtokolt árnyak könyve az egyike a legrészletesebb könyveknek, így erős védelem ül rajta. Csak az képes megtalálni, aki tudja, hol keresse és csak annak telnek meg írással a lapok, akiben Almer vér csörgedezik.Első benyomás, megjelenésAzt a fajta női ideált képviseli, mellyel leggyakrabban a televízió képernyőjén, vagy a divatmagazinok lapjain találkozhatunk. Nem csak a karcsú modell-alkatot, a szinte mindig fodrász utáni hajviseletet, vagy a nem túl harsány, de tökéletesen előnyös sminket kell ez alatt érteni, de azt a fajta magabiztos kiállást is, mely azon nők sajátja, akik a kifutón pontosan tudják, hogy az a néhány perc az övék, mindenki őket nézi és senki más nem számít addig, amíg vonulnak, csak ők.
Ő a bizonyíték arra, hogy mindig divatosnak, sosem kócosnak, mindig fitnek lenni igen is lehetséges, bár tény, hogy erre ideje és bankszámlája nagy részét fel kell áldoznia, ami viszont az ő kis titka marad.


JellemA felszínen bizony könnyen tűnhet azon elkényeztetett feleségek egyikének, akiket férjük eltart és ők gondtalanul herdálják a pénzt, élnek az ő kis rózsaszín buborék világukban, mindezt azonban a régi idők nemesi tartásával teszi. Nehéz megállapítani, hogy ez egy színjáték, de talán már ő maga sem biztos abban, hol ér véget az igazi Margaret és hol kezdődik az álarc.
Természetéből adódó hiúsága és kényelem szeretete hozta rá ezt az életmódot, mellyel a hosszú évek során tökéletesen asszimilálódot és nem adna fel semmiért. Csodálatosnak és gazdagnak lenni még mindig úgy lebeg a szeme előtt, mint egy olyan állapot, amit örökké szeretne fent tartani, hisz még annyi minden van, amit szeretne megtenni, kipróbálni, annyi férfi fej, amit szeretne elcsavarni és annyi bankkártya, amit ki kell ürítenie a tízezredik haszontalan festményre vagy ruhadarabra. De tökéletesen tisztában van kicsinyességével és hiúságával. Ő minderre úgy tekint, mint egy fajta megérdemelt fizettség az ő szolgálataiért, mint boszorkány, mely munkáját ugyan kénytelen-kelletlen, de betölti.
Értelmes és intelligens nő és koránál és hiúságánál fogva, szeret játszani kicsit az emberekkel, nem adni semmit könnyen, ez amolyan kis hatalmi játék nála, mely ugyancsak magabiztosságának és annak a ténynek köszönhető, hogy el van telve magával.
Mindenképp figyelemre méltó személyiség a maga negatív jellemvonásaival együtt és kimondottan jó társaság is tud lenni, ha épp ahhoz van kedve.
Általában mindent megtervez, és igyekszik előre látni a lehetséges opciókat, mindenre felkészülni, de ha bizonyos események váratlanul érik, akkor is igyekszik megőrizni hideg vérét, bár akkor van a legnagyobb esély rá, hogy betekintést lehessen nyerni az álarca mögé.


ElőtörténetIde jön az előtörténet vagy egy szerepjátékos példa, amiből jobban megismerjük a karaktert. Nem kell teljes élettörténetnek lennie, lehet csak egy szelet is, egy jelenet, melyből betekintést nyerhetünk a karakter életébe


KépességekEgyedi képesség

Hideg-manipuláció [5]

Érintésével képes teljesen lehűteni akármit akár a teljes fagyasztásig.


Jég-manipuláció [2]

Viszonylag új képességnek minősül, mely alig tíz éve alakult ki nála, így továbbra is fejleszti. Képes jeget előállítani a semmiből és egy néhány méteres körzetben megfagyasztani mindent, anélkül, hogy hozzá kellene érnie. Gyakorlatilag az őt körülvevő levegőt hűti le annyira, hogy a páratartalom fagy meg és ez számára semmilyen sérülést sem okoz.

Alapképességek
* Bűvige [4]
* Rituálé [3]


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Margaret Grace McLane
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Charmed World :: Karakterek :: Karakteralkotás-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: